Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Khamis, 19 Mei 2011

Sharing Is Caring

Assalamualaikum...

ok kali ni aku cite pasal ape yang aku amalkan sebelom pregnant ni...ni sebab adik EKA kita ni yang tanya..so aku akan kongsikan laa.. satu jenis vitamin jer aku makan tu pon aku makan sebab nak hilangkan masalah jerawat yang aku hadapi sekarang ni semakin teruk...produk ni bukan tuk jerawat jer tau..banyak lagi kelebihan2 lain yer termasuk la untuk kesuburan....

jadi aku jumpe la satu produk ni..bila bace dia punya kelebihan dan testimoni pelanggan2 yang mengamalkan produk ni macam ok je..jadi aku berani kan diri tuk cuba.... ok mesti korang nak tau produk ape kan(hihiii ader ke nak tau nih)

aku amalkan VCO Softgel keluaran Catalyst...klu tak silap aku mula makan VCO ni awal bulan 3 setakat ni aku dah habiskan sebanyak 2 botol la..kalau korang nak tau lebih lanjut leh la jenguk SINI dan SINI, aku biase order ngan Sya ni sebab biase laju jer dia balas email klu kita order hehee...

erm sejak aku makan VCO ni kulit muka pon dah kurang jerawat..tapi bukan lah hilang terus jerawat tu cuma kurang laa...pastu pagi-pagi time membuang laju jer hehehee

ok tu jerla yang aku nak kongsi..yang lain-lain macam biase laaa korang selalu la berdoa, berdoa dengan sungguh2... pastu jangan tensen2 sangat tauu kalau boleh jangan pikirkan sangat masalah kita hadapi sekarang ni...

oh satu lagi kalu boleh lepas bersama tu (ehem ehem) korang rileks dulu tinggi kan sikit pun*gun* korang pastu baru la gi cuci hihiii malu pulak tulis mnda macam ni

apa yang penting kita terus berusaha yang tentukan tetap Allah S.W.T...papepon semua datang dari Nya...

ok tu jer..sharing is caring...byeee


4 ulasan:

  1. eyza pun baru makan sebotol VCO Softgel ni... mmg elok utk jerawat dan kesuburan... thank's 4 sharing..:)

    BalasPadam
  2. tq su...eka pun baru berjinak2 dgn vco...tak abes lg.baru mula 2 minggu lepas.arap VCO memberi sinar pada eka

    BalasPadam
  3. insyaallah...jgn berhenti tuk berusaha dan berdoaa

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...