Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 18 Mei 2011

Alhamdulillah...Syukur

Assalamualaikum....

hai semua..aku harap semua hepi dan sehat-sehat semua k...aritu aku ader bagitau dlm entry  NI yang mood teruja dan aku akan blog pasal ni kan...so arini aku akan bagitau la apa yang aku teruja kan dan hepi sangat tu...
Allhamdulillah aku mengandung lagi...syukur sangat-sangat...mase mula-mula test tu memang tak tau nak kate ape cuma air mate jer yang keluar...nak share ngan hubby..tp hubby kerja nak call and masage memang tak dapat la..so nangis sorang2 memang bersyukur sangat dengan rezki yang tak ternilai ni....
sebenarnya kalau ikut aku,aku memang taknak test lagi sebab baru je 3 hari period aku lewat tapi disebabkan aku ni jenis yang period on time sokmo so rase nak tau tu makin membuak-buak...aku buat test ari ahad
tengahari mase balik rehat kat umah..umah ngan tempat kerja aku seminit dah sampai..so ari-ari memang rehat kat umah la kebetulan membe opis tak ikut aku balik sebab dia ngan hubby dia nak g tengok rumah jd memang peluang aku la nak test ngan aman heheheee...aku tergerak nak test sebab ari senin (16hb) ader sukan sempena hari guru jadi tahun ni permainan lasak sikit tak macam tahun2 lepas..so aku bimbang diorang paksa aku main... tu la alkisahnya...klu ikut aku,aku nak buat test lepas seminggu delay period....

orang pertama yang aku bagitau mesti la hubby kan,sebenarnya nak bagitau kat sini lepas masuk opis petang tu tapi rase tak adil pulak klu hubby lom tau tapi orang lain dah tau...yg kedua aku bgtau kat akak aku sebab kebetulan dia call malam tu hehehee....

aku harap kandungan ku kali ni selamat dan moga tiada apa-apa yang berlaku...aku takut sebenarnya takut sejarah berulang lagi...namun aku kena kuatkan semangat dan aku cuba untuk tidak terlalu pikirkan sgt menda-menda yang boleh buat aku strees dan yang paling penting aku banyak berdoa moga kandungan aku kali ni baik baik aje.....

harap korang pon doakan aku k....

ni test tengahari 15/05/2011...blur kan...

ni lak test 17hb malam time nak semayang magrib..sebab nak kompem kan lagi hehee..ni dia tuli 3week ++ tapi kalau ikt tarikh last period dah 5w laaaaa
p/s : pandai mek teka orkkkkk

9 ulasan:

  1. tahniahhh...berjuta tahniah utk anda..doa2 kan kami pulak yer..jaga kandungan lek lok :)

    BalasPadam
  2. mekasih fika...insyaallah...dan moga kalian pon akan ada brite gembira pas ni

    BalasPadam
  3. tahniah...jaga diri ya dear

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah...
    dan tahniah utk sufiza.
    Moga ada rezeki utk kami2 plak selepas ni :)

    BalasPadam
  5. su su : mekasih yerrr

    puanstoberi : Alhamdulillah..mekasih.. insyaallah ader rezki tuk kita semua

    BalasPadam
  6. wa....bestnya laling.happy for u...congratz...take care taw...ada ap2 petua tak.wink wink...eka doakan smoga kandungan ni selamat sehingga lah waktu sepatutnya dilahirkan

    BalasPadam
  7. mekasih yer EKA...amin..ermm petua?hihiii xde petua la yang tp mgkin leh kongsi apa yg akak makan.....

    BalasPadam
  8. walopon sy tertinggal boat tp nk tanye, awk prnh keguguran jgk ker? brpa lama nk lkt semula n ape usahanya?

    BalasPadam
  9. salam pn.leeda sori lmbt bace komen ni..sy pernah 3 kali keguguran..pertama mase 3 bln lepas kawin passtu nak lekat yg kedua makan mase hampir 2 thn jgk laa..byk usaha yg sy buat leh tgk entry2 sy yerr

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...