Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 25 Mac 2015

Kelas baby wearing bersama dr izam

Assalamualaikum...

**** NAH CERITA TERLAJAK LAME DALAM DRAF*****

Lame yer tenggalam..mentang-mentang dah masuk musim bah yer hahaaa..
Ok la nak update jugak la sikit2 aktiviti ummi sepanjang berdiam diri neh...banyak jer aktiviti tapi malas betol nak up kat blog kesanyangan nih...kesian blog sejuk dingin ni...terabai

aritu ummi ader up pasal kegilangan ummi sekarang kan..so meh la tgk ape yg ummi gilakan sangat sekarang nih...ber"babywearing "..seronok sebenar yer bila kita kendong anak nih bila guna alat yang selamat dan selesa lagilah seronok dan memudah kan urusan harian kita

dulu mase kakak athilah ummi dh start gendong mengendong ni tapi mase tu kurang ilmu dan kurang membaca so guna la CCmcm silap eja jerr hahaa tp sekarang dah ilmu dihujung jari jadi belajar dr kesilapan dan berubah untuk kebaikan...

jom layan gambar aktiviti TBW ari sabtu lepas 16/11/2014

model cilik...blk dr selngor terus terjah sini..nasib adik ok

wrap fidella klu xsilap

bersama Dr. Izam

TRW yang best

candid...umayrah tido so umi xleh nak try mcm2 jenis wrap n ssc

last..ngan imah...otai meracun heheee






1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...