Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Rabu, 25 Mac 2015

Kelas baby wearing bersama dr izam

Assalamualaikum...

**** NAH CERITA TERLAJAK LAME DALAM DRAF*****

Lame yer tenggalam..mentang-mentang dah masuk musim bah yer hahaaa..
Ok la nak update jugak la sikit2 aktiviti ummi sepanjang berdiam diri neh...banyak jer aktiviti tapi malas betol nak up kat blog kesanyangan nih...kesian blog sejuk dingin ni...terabai

aritu ummi ader up pasal kegilangan ummi sekarang kan..so meh la tgk ape yg ummi gilakan sangat sekarang nih...ber"babywearing "..seronok sebenar yer bila kita kendong anak nih bila guna alat yang selamat dan selesa lagilah seronok dan memudah kan urusan harian kita

dulu mase kakak athilah ummi dh start gendong mengendong ni tapi mase tu kurang ilmu dan kurang membaca so guna la CCmcm silap eja jerr hahaa tp sekarang dah ilmu dihujung jari jadi belajar dr kesilapan dan berubah untuk kebaikan...

jom layan gambar aktiviti TBW ari sabtu lepas 16/11/2014

model cilik...blk dr selngor terus terjah sini..nasib adik ok

wrap fidella klu xsilap

bersama Dr. Izam

TRW yang best

candid...umayrah tido so umi xleh nak try mcm2 jenis wrap n ssc

last..ngan imah...otai meracun heheee






Hello 2015.....


Assalamualaikum

Bukan main berhello lagi yer...dah akhir Mac baru tergedik2 nak update..oh sekarang jarang sangat tengok blog..kalau dulu hari-hari nak buka blog dan bace kisah kawan-kawan..bace senyap-senyap jer huhuuu tapi tahun ni baru beberapa kali buka blog nih dan tengok update dari kawan...

Bukan takdok mase tapi kadang-kadang malas huhuu penyakit M memang tak dapat nak diatasi la kan...

ok selamat semua....nanti klu rajin kita update la ape2 yang terbaru..kalu malas kita tunggu la tahun depan plk update yer dok???

bye semua

belanja gambo terbaru ank2 dulu lah

adik umayrah dah setahun lebih

kakak athilah tiga tahun...rambut gaya baru hehehee



Rabu, 1 Oktober 2014

~~WW~~ nak jugak huhuuu

Assalamualaikum

Chenta Hati Ummi

Fadhli(anak susuan),Kakak Athilah,Adik Umayrah

Ummi pon nak menyelit...idung penyet




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...