Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Sabtu, 19 Mac 2011

cuti-cuti Malaysia...Day 3

Assalamualaikum...

sambung lagi untuk hari ke 3 lak hehehee...saje je kan gatal nak taip satu-satu...tapi kalau aku crite sekali harung panjang lak entry jadi yer kan..dengan gambo belambok-lambok kate org ganu kite hehehee..

ok ari ketiga ni special sikit laaa sebab arini adik ipar aku tunang...sebab tu la aku kena datang awal aritu sebab aku kan bawak MIL.. MIL nak buat persiapan pertunangan adik aku ni laaa...adik pada hubby ni..sebaya la ngan aku heheee..so kitorang memang leh geng laaa...


oh mesti ader gak yang tertnya-tanya (perasan lebih)..nape tunang kat selangor tak tunang kat ganu kite jerr... meh aku nak stori mori k..cite dia macam ni...tunang adik aku ni anak yatim piatu asal kedah nungg jauh di utara...pastu akak-akak ngan abang-abang dia ramai yang duk selangor ngan KL..jadi sebab tak nak menyusahkan sesapa kita buat jer la majlis ni kat selangor kebetulan mak-mak sedara aku pon mempunyai cadangan yang same...haaaa tu laaaa cite yerr k...

meh kite layan kan gambo-gambo lak.....


rombongan pihak lelaki

hantaran dari pihak perempuan..gambo kek lupa nak masuk kan

hantaran dari pihak lelaki...

aku, ngan adik-adik perempuan...yg kecik tu sepupu k..dan yang masih cun habis tu MIL..

selamat menjadi tunangan orang...

sesi sarung cincin..oleh bakal kakak ipar

letak caption sendiri laaa

bestt woo dapat 2 cincin..satu merisik satu lagi tunang...gelang tu lak..gelang aku hahahaaa

tengah bincang ni...pihak lelaki dah buat list siap2 nak cakap ape...kitorang angguk2 geleng2 je laaaa

aku suka pic ni...duk tengok tempat lain hehehee...muka ku sekarang..jerawat penuh...aku malas nak edit2 hahaha
p/s: entry tuk hari ke 4 ari ahad laaa..dah malas nak edit gamboooo
p/s/s : auto publish k

2 ulasan:

  1. kak long.. cmel la edit gmbo..
    p/s: nak tengok gmbo malam bkk hdiah yg org tak smpat join tuuuu...

    BalasPadam
  2. guna photoscape je tu...
    ok ok nnt k.long edit dulu k...
    gambo dlm kamera p.man xdok sebab p.man copy xabih kt pendrive

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...