Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Isnin, 19 Disember 2016

Entry pertama dan terakhir untuk tahun 2016 kot...

Assalamualaikum...

Dah masuk Disember 2016 baru terasa nak menaip sesuatu kat sini...dan mgkin akhir tahun depan plk lah update hihuuuu

malas dah sebenarnya nak berblog tp nak tutup blog ni macam syang sgt..sebab biase buka blog ni tuk tengok blog2 lain update ke tak pastu g terjah bace blog orang..best jer tengok orang yang rajin update ni...

alhamdulillah tahun ni Allah kurniakan saorang lagi amanah dalam keluarga kecil ummi.. dan kali ni keluarga kami diserikan dengan kehadiran hensem boy alhamdulillah ya Allah

dan inilah dia hensem boy umi..dah 3 bulan alhamdulillah membesar ngan sehat

Thaqif Zuhair bin MS... 1 September 2016


1 ulasan:

  1. OUR herbal medication will cure any inch of your Fibroid, OK. When take our herbal medication to cure Fibroid and any other Infertility, You must not be going out very far from Your House because it will only be making you to visit toilet in passing out the Fibroid gradually …We also specialise in providing solutions in any of this spiritual gynaecology diseases affect human existence such as:
    1 fibroid, asthma, ALL STD, Urine tract infection, sinus infection, unexplain miscarriage, fibromyalgia.
    2 weakness of man organ (Herbal cure for Weak Erection….
    3 infections of all kind (yeast infection)
    4 blockage from the fallopian tube, Herbs to untied your Womb
    5 cyst. From the ovaries,PCOS
    6 unpleasant smell from the virginal, Herbal to prevent stroke
    7 irregular menstration, menopause
    8 infertility for easy Conception.
    9.skin diseases, Toilet infection and bad body odor…….Etc..
    10.Watering sperm (low sperm count) not able to get woman pregnant.
    Simply contact the spiritualist PriestEka on (dreka14demons@gmail.com) to get his Herbal Medication to cure your disease and put yourself on a motherhood side of life..
    (No more adoption, with PriestEka your problem will solve and you will have your child with ease.
    Contact us at (dreka14demons@gmail.com) your solution home!

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...