Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Isnin, 19 Disember 2016

Entry pertama dan terakhir untuk tahun 2016 kot...

Assalamualaikum...

Dah masuk Disember 2016 baru terasa nak menaip sesuatu kat sini...dan mgkin akhir tahun depan plk lah update hihuuuu

malas dah sebenarnya nak berblog tp nak tutup blog ni macam syang sgt..sebab biase buka blog ni tuk tengok blog2 lain update ke tak pastu g terjah bace blog orang..best jer tengok orang yang rajin update ni...

alhamdulillah tahun ni Allah kurniakan saorang lagi amanah dalam keluarga kecil ummi.. dan kali ni keluarga kami diserikan dengan kehadiran hensem boy alhamdulillah ya Allah

dan inilah dia hensem boy umi..dah 3 bulan alhamdulillah membesar ngan sehat

Thaqif Zuhair bin MS... 1 September 2016


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...