Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 1 Oktober 2014

Hallluuu Oktober

Assalamualaikum

setelah menyepi di bulan september..tetiba muncul di 1 oktober hahaaa ayat apekah ini wahai ummi?

apekabar la blog ummi ni ye..lame diam membisu..takde idea langsung nak memblog tapi membaca blog orang ader lah hobi sehari hari huhuuu

ummi ngan anak2 dara sehat...kakak athilah dah makin selesa di taska..cikgu2 pon selalu puji perkembangan kakak yg memberangsangkan tapi bab berkawan kakak kureng sikit la..kakak lg suka buat hal sendiri dari main ngan kawan2 ermmm slow2 la yer kakak...jangan sampai beso susah nak berkawan sudah lah..kakakk kena cari bff yg baik senang nak share cite...tapi ummi tetap berharap ummi lah bff kakak sampai bila2....amin...kakak sekarang dah 2y8m makin bertambah2 akal yer...makin bertambah2 manja yerr huhuu ini ummi xtahan kadang2 naik hangin jugak la...manje xbertempat sori sayang ummi selalu marah kakak...mane tak yer...tetiba jer merengek2 tanpa tau sebab musabab..pastu kan menangis2 pastu kejap kan melolong2 klu xde org layan hhuuu penat dengar kakak nangis tanpa sebab tauuu....nak kate kurang kasih sayang rase yer terlebih2 dah ni...

kakak athilah..rambut original yer hahaaa



adik umayrah plk sekarang dah masuk 8bulan dah tumbuh 2batang gigi 28/08/14 aritu...terus naik 2 batang gigii huhuuu pastu dah menjulur dengan jaya yer sekarang dalam fasa menonggek2 macam nk merangkak pulak...perkembangan adik ni same macam kakak dulu2...cuma adik lambat meniarap jerr...kakak 3 bulan dh meniarap tp adik masuk 5bulan baru betol2 meniarap...body berat kot huhuuu...adik stakat ni xde perangai sangat la cuma adik ni kurang tido siang tido nak bertempek ngan ummi baru lame...sian atok kat umah menjaga awk dik...insyaallah tahun depan adik pon akan duduk taska kat kakak jugak...harap2 semua ok laaa
adik umayrah...bolatt

ermmm ape lagi nak citer yer...ohhh raye haji ni kami raya bertiga jer ngan famili ayah xcuti huhuuu raye nih sedih skt laa bukan xbiase ayah xde tapi sedih sebab buat akikah tuk adik tapi ayah xde urmmm apepon xboleh...ummi frust sampai ummi xbuat persiapan ape pon...ape ader yer jer lah...protes huhuuu

ok dah panjang lebor ni...lame xmenulis yer..k bye...salam

p/s : xjadi wordless la arini



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...