Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Khamis, 2 Januari 2014

Selamat pegi dan semoga dapat beramal dengan sempurna

Assalamualaikum...

26.12.2013 mak, 2 orang abang dan 2 orang kakak selamat berlepas ke tanah suci mekah untuk mengerjakan umrah..alhamdulillah mereka adalah antara orang2 yang terpilih untuk kesana...melihat keceriaan pada wajah mereka membuatkan hati ni melonjak2 nk pegi same..tapi apakan daya dengan perut yang semakin sarat ni kompem2 xleh naik kapal terbang huhuu jadi hanya ummi dan seorg lg kakak yang ader ank kecik yang xdapat sama2 ikut rombongan ni...sedihhh tp insyallah ader rezki kami juga akan sampai ke sane insyaallah...

panjang mukadimah yer hehehe 26hb pukul 5 pagi kitorang dah siap2 nk bertolak ke airport sebab flight yer kul 8 jd dengan ank beranak yang ramai ni..kena turun awl laaa..semua ahli keluarga berkumpul umah mak nak merasai kemeriahan tu perjalan ke airport ambik mase dalam sejam lebih jugak laa...kami solat subuh kat masjid wakaf tembesu pastu sarapan pon area2 sane laa..

ok jom tengok gambo la plk yerr..dah xtau nk cite ape hehee

dimulai dengan gambo kakak dulu

ummi pon nak join skali walaupon muka dh kembang setaman hihiii

tgh tggu cek in..muka kakak ngantok sebab bangun kul 4lbih

tok muka hepi ngan ank cucu

mak, kakak2 dan abg2

me n mak...
semoga selamat semua yer..nasib ader abg so leh tau perkembang mak kat sane siap buat wasap group lg tuk trip kali ni...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...