Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 1 Januari 2014

01.01.2014~~~ Sembang Kosong

Assalamualaikum....

Gara-gara taknak terlepas tarikh nih maka timbul la entry setelah 2 minggu menyepi heheee...yang pasti aku masih membawa perut yg sarat ke hulu ke hilir...masih kuat tuk berjalan-jalan bershoping2 bermakan-makan huhuuu....sebab baby di waktu siang sngat la baikk tapi bila malam hari rase time2 tu jugak nak beranak...perut bergelombang mcm kena tsunami huhuuu sabo jer lah...

2014...adik baby akan lahir..insyaallah harap2 selamat semua nya...kalau ikut due 23.01.2014 tapi naluri ummi ni rase mcm awl jer adik baby kuor sebab sekarang ni baby mcm menekan-nekan jer kat bawah tu...ummi xsabar nak jumpe kamo sayang...masih belom pasti boy@girl so tunggu jer lah baby kuar nanti yerrr

kakak athilah 23.01.2014 masuk 2 tahun...alhamdulillah diberikan kesihatan yang baik dan banyak akal...selalu sembang ngan adik baby dalam perut ummi tp masih menyusu badan dan bila bagitau susu ummi untuk adik baby dia mula la buat muka..pastu siap mintak ngan adik baby dia nk susu tu...mcm2 kakak ni..mulut boleh tahan becok yer...tahun ni insyaallah lepas ummi abis pantang ummi akan anto kakak athilah g sekolah....dah pergi daftar masuk taska permata..mintak2 dia ok lah...

oh dah xberapa nk kosong dah sembang ni..jom layan gambo kakak athilah yang terbaru...semua gambo ni ambik mase dia ikut ummi g keje time cuti sekolah ritu...









Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...