Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Khamis, 16 Januari 2014

39 Minggu Suda...lagi 7 hari..dupdapdupdap

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...hrini dah masuk minggu ke 39 pregnant...masih menanti bila la baby ni nak kuor...mcm xsabo pon aderr mcm takut pon ader huhuu...klu ikutkan memamng nak cepat2 suh baby kuor sebab xlarat dh nak membawa perut ni walaupon perut idok le beso mane...

masih blur lagi nih..xlame lagi akan jadi ummi beranak dua..mampukan??? yang sorang tu pon kadang2 hilang sabo..kalau dua nanti macam mane lah yer....

kawan-kawan...doakan sy dan baby selamat k...mohan maaf kalau sepanjang penulisan sy kat blog ni...tanpa sedar ader menyinggung hati...

jubah dr mekah..tok beli time g umrah rituu

jalan2 cari makan...sotong celop tepong+air nyior muda..pantai kelulut


p/s : baby.... ummi xsabo nok jumpe awokkkk





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...