Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Isnin, 14 Januari 2013

macam mane nak tau seseorang tu minat kita?

Assalamualaikum...

waaaa tajuk panjang gila heheee...ni gare-gare dengar suria pagi lah ni..senyum sorang-sorang mase drive..
terhibur jer pagi nih bila dengar tajuk tu..halim lak macam biase bila kuor bab-bab macam nih msti controll jer heheee

dapat tiga tip klu nak tau seseorg tu minat kita...tip ni wan ajaib yang bagi hasil carian google..so nak share kat sini..walaupon dah kawin tapi topik nih kira mengimbau kenangan lah kan hihiii

  1. gelabah semacam bila berdepan ngan org yg kita minat
  2. tak boleh bertentang mate..kalau nak cakap msti pndang tempat lain huuuuu
  3. ape ekk??? aduii lupa lah plk...gagp kot..opsss lupa2 huhuuuu
pastu aderr sorag pemanggil laki lak bgtauu cara dia nk bgtau yg  dia suka kat isteri dia sekarang... alaaa rase yer korang pon pernah guna kot care-care nih dolu-dolu kan kan...hihii
care yerr dia hantar mesej...

" kalau balas mesej ni tanda kawan
kalau miscall sahat sejati
kalau call makne yer awak suka saya"

waaa mengimbau kenangan betol nih tp aku ngan hubby xde lah guna care nih..nih kenagan dolu2 hahahaa opssss

pastu dalm sehari lepas tu baru wife dia balas mesej pastu tnya " kalau sy call nak cakap ape?"

kan dah nampak yang wife dia tu pon minat kat dia tapi malu2 heheee

sekarang dah 9 thn kawin dah 3 org anak...uuuuu best jerr dgr care dia cite kan....

ok dah habis cite pasal suria pagi heheee

k selamat hari senin semuaaaaa... jgn ada monday bluesss k hehee senyum sokmo



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...