Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Khamis, 3 Januari 2013

Budok 11m++

Assalamualaikum...

arini nak citer pasal athilah yang dah 11bulan lebih tu...tak lame lagi leh sambut besday setahun lah huhuuuu..xde plan tu wat besday parti pon sambut biase2 ngan keluarga jer kot tapi ummi excited..awal2 dah tempah kek hehehee...

kita mula ngan gambo dulu lahh cerita berdasarkan gambo lg best hehe

Add caption

ada hati nak manjat tp time turun fail..terus jerit mntak tolong huhuu

blurr lah plk...
athilah sebelas bulan...

  • baru pandai merangkak ngan jaye nyerr..lambat kan hehehe duk goyang punggung jer lebih
  • baru duk main panjat2 kerusi panjat2 semua mnda yang boleh di pnjat..
  • suka main naik turun tangga dan lulus naik dan turun
  • kuat bebel..klu bg fon terus letak kat telinga dan cakap "ayah yah yah"...ayah jer lah ummi lom sebut lagi
  • dah pndai salam kiss babaii
  • dah byk arahan yang dia paham
  • suka makan tapi tak suka susu botolll....klu df mmg laju lahh...berat pon macam dah susut sebab sepanjang ummi tnggal g keje dia xminum susu pon huhuuu sedih ummi sayang
  • ummi dah skip 2 kali checkup athilah sbb malas nk g kk huuuuu..jd mmg tak tau berat terkini diaa
  • tak suka ader ape2 perhiasan kat kepala dia...dulu mase kecik2 mcm2 leh letak..now jgn harap..boleh nangis macam kena dera klu ummi pakai kn topi...tudung lg lah dia reject..kecik2 takpe yer sayang beso2 ummi marah lah
  • slalu orang tnya boy ke girl klu g mane2 walaupon dah pakai kn baju gegirl... muka ayah sangat tu lah pasalll
  • malam2 sebelom tido kalu dia tgk ader buku dia, cepat2 bagi ummi suh ummi bace dan dia akan dengo ngan kusyuk..
  • suka video aeiou yng ummi download dr youtube...
  • susah nk pakai kn baju ngan pampers skrg ni..sebab keje nyer nak main jerr
  • sukerr berjalan mcm ummi diaaa
dan byk lagi kot klu nak list semua....ummi pn dh lupa huuuu tp alhamdulillah perkembangan dia seiring usia dia...syukur..cuma bab lambat berjalan tu keturunan lah kot sbb ummi ngan ayah pon mmg lambat berjalan heheee

moga athilah terusss sehat dan membesar jadi anak yang solehah sayang...ummi ngan ayah sayang athilah sangat2

suka lah dia leh ikut ummi g keje...baru baik demam time ni...dia xnk makan dan susu botol so terpaksa hangkut dtg opis..nasib baik cuti sekolah

xsited jumpe cermin besooooo




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...