Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Khamis, 4 Oktober 2012

Topi untuk Athilah

Assalamualaikum...

lame yer tak bercerita kat sini..asyik-asyik upload gambo jer...tak reti lah nak karang ayat2 yang best hehee patutlah BM dulu tak dapat A+ kuikuikuiii

ok dah tak sabar nak tunggu topi yang m.ngah(adik hubby) kaitkan untuk athilah..sangat shoomell ok..tq m.ngah nnt leh lah ummi suh m.ngah buat menda lain lagi yerrr

ini lah dia topi pink+putih untuk athilah

cantik x? adik hubby terima tempahan tau..kalau korang rase bekenan korang g lah ke fb dia Deli Rich Creative..hihii tolong promote
ni fb adik hubby kalau korang nak tempah Deli Rich Creative



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...