Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 9 Oktober 2012

Athilah oh Athilah

Assalamualaikum...

asyik nak up pasal anak jer huhuu...pasal lain malas jer nak tuliss..layankan ajer lah...

dua tiga hari lepas athilah tak lalu makan..tak nak susu...tapi susu fresh nak jerr susu dalam botol memang dia tolak mentah2..ummi duk risau kot2 dia nak demam ke ape ke kan...rupa-rupayer semalam ummi perasan gigi kapak athilah dah keluar huhuu oooooo nak tumbuh gigi rupayer..lega lah skt ummi...

so sekarang gigi athilah 2 batang...bawah sebatang yang nih dah lame naik...dan sekarang tumbuh lagi bahagian atas sebatang...kat bawah pon mcm nak naik lagi sebatang tapi lom kuor pon lg so kita tunggu jer lahh...lepas nih lagi syok lah athilah mengigit huuuu seriau ummi tauu sbb sekarang nih pon ummi selalu kena tapi ummi xmenjerit pon time athilah gigit cik B ummi...ummi just dekat kat cik B kat muka athilah so automatik athilah lepaskan gigitan dia tuh...

athilah sayang...ummi syang athilah sangat2 jadi anak yang solehah yerrr....layankan gambo puteri ummi nih..

sangat suke gambo nih...muka nakal sgt

nih nangis hihii...athilah ngantok tp ummi duk ambik gambo




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...