Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 15 Mei 2012

Perkembangan Athilah 3 Bulan ++

Assalamualaikum...

aku rase aku lom pernah coretkan perkembangan athilah kat sini kan..so sempena 3 bulan ni aku nak coretkan sikit2 ape yang aku ingat huhuuu

  • sangat ramah suka senyum suka sembang(tp bila cukup tido dan susu jer laaa ) dan terbaru suka menjerit jerit mintak perhatian...bukan menangis tapi gedik huhuuu
  • kalau ngantuuk tapi kita agah-agah dia jangan harap dia nak senyum dia akan muncungkan mulut macam angry bird huhuu (sebijik ayah dia time ni kuikuikuii)
  • kepala athilah dah keras..xde terliuk lentok lagi...yang ni rase yer 2 bln lebih2 dah senang nak dukung dia..
  • waktu pagi bila bangun tido akan senyum manjang ( cair hati ummi)
  • waktu siang akan minum 2.5oz sebanyak 4 botol sepanjang ummi g kerja..balik kerja memang melekap ngan ummi jer laaa
  • tak suka ditinggal kan sendirian..kena ada orang teman kan dia slalu baru dia duk diam2 atas tilam dia...kalau xde orang memang menjerit laa dia
  • sekarang dah cuba-cuba nak meniarap...baru 90 peratus berjaya sbb dia lom pandai alihkan tangan dia lagi...tapi pagi tadi sebelom g keje 2 kali cubaan meniarap dan kedua2 nya berjaya..SYABAS ANAK (msti ikut pesan ayah semalam ni huhuu)
  • malam masih bangun 2 jam sekali tuk menyusu kadang2 jer sampai 3jam...
  • sangat suka mandi sekarang ni dulu time sebulan dua tak suka mandi..time mandi mesti merengek..now tanggalkan baju dia pon dah tersenyum-senyum..
  • sangat aktif time mandi kalu silap pengang memang terjatuh..melompat-lompat dia suka sangat la tuww..tapi pastikan air suam yekk kalau air sejuk kompem melalak macam kena dera hihiiii
  • kalau kita pegang dia. dia akan melompat-lompat..atok dah xlarat nak pegang dia skarang ni cian atok huhuu
ermmm ape lagi erkkk...lupa sudah tu jer la kot dulu...nanti tulis tuk 4 bulan lak...

layan gambo athilah 3 bln dulu yerr

athilah time ni lom boleh meniarap sendiri..ni ayah yg tolong...now dh bolehh..laju jerr meniarap nk pakaikan pampers pon susah

1st time g berkelah..berkerut muka ayh rendam kaki dalam air sejuk..nasib tak menangiss jerr..ummi suka sgt pic ni...

muka hepi ayah angkat dia heheee...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...