Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 10 Januari 2012

Masih Disini...

Assalamualaikum...


masih lagi menulis belog dalam keadaan boyot huhuuu...langsung tiada tanda-tanda baby nak kuar awal...arini dah masuk 38w 4d... aku masih diberikan kesihatan yang baik leh datang keje and drive kete sendiri...alhamdulillah....

tapi asyik duk tanya-tanya...bila baby nak kuar ni??? huhuuu mcm dah tak sabar sangat jer kan...orang sekeliling dah asyik duk tnya-tanya ni...aku sendiri pon tak tau bila baby nak kuar..anak sulong mane ader pengalaman lagikan...klu ikut history mak aku memang ngam2 9 bulan bersalin laaa tapi aku dah nak masuk 10 bulan ni...baby asyik lagi duk dalam perut ummi dia...perut aku pon masih cantik lg terletak (ehh betol ke ayat ni) hehee tak nampak pon lagi perut macam jatuh ke ape ke kan....

semalam checkup lagi...lagi belom bersalin lagi tu la jadi pengunjung setia KK kan...result semua ok..berat badan masih naik macam biase...so nurse bagitau klu dekat nak bersalin berat biase dah tak naik...jadi boleh agak la kan..msti aku lambat lgi nak beranak ni huhuuu(dh tak sabo sbnr yer ni)...pastu pasal hb lak hb naik ngan mendadak jd 14 sebelom ni biase2 jer 11@12 jer...so aku igtkan ok la bila hb ni naik rupayer bila naik tinggi sangat pon tak boleh jugak takut risiko lain pulak...aduss satu hal lak aku kena g spital tuk ambik darah kat lengan pulak...mcm2 kan bila mengandung ni tinggi sangat tak boleh rendah sgt pon xboleh huhuuu sabo jer laa ( nie bukan mengeluh yerr heheee nurse yang cek aku semalam yg kate mcm tu aku senyum jerrr)

ermm ape lagi nak bebel ekk...kawan-kawan semua tolong doakan aku k..slalu gak duk cakap2 ngan baby suh dia keluar bila dia dah bersedia hehee harap2 baby sedia cepat laa jangan over due dah laaa malas....

ok la bye semua..klu lom bersalin ader lg entry pasal checkup klu dah bersalin ader gambar anak la pulak huhuu....


2 ulasan:

  1. msti bby syok dok lam pewot tue dia nmo kua ag..~
    Insyallah mudah2an bby kua time due date..Semoga segalanya berjalan dengan lancar yer..

    BalasPadam
  2. itu la pasal...suka sgt duk lam perut ummi dia..hehehe....
    mekasih yer harap2 pon mcam tu jugak aminn...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...