Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 20 Disember 2011

Debar makin terasa

Assalamualaikum...



bila terpandang ticker ni..hati makin berdebar-debar...pastu dok monolog sendiri..dah sedia kah aku? dah cukup kuat mental fizikal ke? dan macam2 lagi soalan bermain kat kepala ni..huhuu takut ohhhh

baby dah 35w 4d ticker kat atas tu menunjukkan baby dah duk kat kotak terakhir dah makna yerr bila2 mase leh kuar dah baby huhuuu makin la hati ni tak keruan....memang tak sabo nak jumpe baby yang dah lame dinanti ni tapi tu laaa takut nak bersalin pon ader...maklum la dah bace dan dengar macam2 pengalaman orang kan..jadi bila di ingat2 ngeri jer huhuuuu....saboo jer laaa

semalam g checkup lagi...alhamdulillah semua ok..yang best yer tang berat badan laa naik 1kg jer padahal time kenduri ritu makan tak ingat...sampai kena tegur di mak sedara sebab mulut asyik mengunyah ajer hehee...berat skrg dah 67kg huhuuuu dalam sejarah ni...harap2 tak mencecah 70kg laaa....

dan lepas ni kena p KK seminggu sekali sampai la bersalin...nurse bagitau klu 37w dah baby full term dan klu bersalin time tu insyaallah ok laa.....makna yer lagi +/- 2 minggu la kan...

harap sangat time nak bersalin nanti hubby ader...hubby akan gie offshore 1 trip lagi pastu baru start cuti.....baby sila tunggu abi balik dulu k...abi kekuatan ummi, klu abi takde ummi takut ummi tak kuat nak lalui nya....

ok la stop membebel skrg...set kat minda perlu bersedia mulai skarang huuu

2 ulasan:

  1. baby new year! tahniah ye...
    insyaAllah semuanya selamat..

    BalasPadam
  2. mekasih heheee...
    baby kite nanti same umo..
    moga hikari pon selamat semua nya laaa

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...