Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Khamis, 27 Oktober 2011

Hujan...

Assalamualaikum..

alahaii rase macam nak cuti lagi jer..dari malam semalam duk hujan jer manjang..sampai datang keje pon macam malas jer nak buat pape...ni hujan makin lebat dan tak nampak pon tanda-tanda nak benti...


uwaaaa nak balik tido jer rase huhuuuuu...baby lak arini aktif bukan main suka sangat dia duk golek-golek dalam perut ummi yer...terkejut-kejut ummi ni...tapi ummi suka sebab ummi tau baby sehat...

petang semalam pegi lagi ke umah kak mek(makcik sebenar yer tapi dah terbiasa dengar MIL panggil macam tu..)g umah kak mek untuk tau keadaan aku yang ada "benda" menumpang ni...dalam entry-entry lepas aku dah cite kot..so malas nak ulang 2 3 kali..kak mek bagitau baby ok dan sehat sangat..aku memang bersyukur sangat..Alhamdulillah.. walaupon "benda" tu masih lom leh buang sepenuh yer tapi baby ok cuma kak mek suh selalu berdoa dan kalau boleh jangan putus ambik "air" bacaan ayat2 rukyah supaya bila nak bersalin nanti "benda"tu tak tutup jalan kat bawah..huhuu takut jer dengar...aku berulang ke umah kak mek ni lepas aku tau aku mengandung yang ke 4 ni sebelom2 ni asyik gugur je kan...yang best yer semalam kak mek puji perut cantik hehee sebab lom ader strechmark lagi walaupon dah masuk tujuh bulan..perut kecik jer tapi baby besar dan sehat..hihiii senyum kambing dibuat nya....

kalau ader kawan-kawan yang nak ikhtiar ngan kak mek ni leh la kontek aku..sekarang akak aku pon duk iktiar ngan kak mek ni...orang dari KL ngan selangor pon pernah datang tuk ikhtiar ngan kak mek..alhamdulillah setakat ni semua berhasil la..kak mek leh tau kalu ader "benda" ngan kita dan kak mek jugak leh mengurut bayaran pon ok ikut keikhlasan kita laaa...

hahahaa dari pada bab hujan dah melalut bab kak mek lak kn..takpe la sharing is caring...sebab aku serasi ngan kak mek orang lain aku tak tau laa kan...kak mek ni duk kat area terengganu k


2 ulasan:

  1. salam..fiza..rasanya kak mek ni bole berubat dr jauh x?coz azie di sabah...huhu

    BalasPadam
  2. salam azie...setahu sy xboleh sebab time dia bace tu dia nak tiup2 kat telinga kita pastu dia nak pegang jugak badan nak cari tempat "benda2" xelok ni duduk..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...