Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Isnin, 2 Mei 2011

Cuti yang best - Hutan Lipur Chemerong

Assalamualaikum...

dah masuk bulan Mei..wawawaa kejap yer..bulan Mei adalah bulan CINTA hehee (buat-buat paham la yer)....ohh bercuti 3 hari ritu sangat best...jumaat dan sabtu cuma berehat-rehat kat rumah dan setlekan bil-bil yang ader..tapi ari ahad adalah hari melakukan aktiviti keluarga bestt yerr..

ari ahad aritu adik-adik ipar dah plan untuk pergi berkelah mula-mula nak perg ke tempat yang biase pergi tapi diorang kate tak best sebab dah kenal tempat tu so nak perg ke tempat yang belom  pernah sampai jadi sampaila kami ke air terjun chemerong...korang tau ke mane tempat tu?heheee aku semalam baru tauu jauhh yang amat dua jam perjalanan dari bandar K.Trg...penat naik kete jer tauuu...namun tempat tu memang super dan belom tercemar lagi segar jee...

ok semalam semua kamera duk diam2 je dalam beg sebab semua dah melalui perjalanan yang jauh dan semua dh kelaparan..sampai-sampai jer sane terus makan-makan dan siap makan ape lagi aktiviti wajip adelah mandi laaa tak sabar ok..makanan semua bawak dari rumah bergotong royong masak-masak dan yang special belikan kek untuk MIL sempena hari ibu heheee suprise...

cite tampa gamo memang xbest kan so tq untuk cik google sebab dah bagi gambo setelah mencari heheee layan la gambo k dan tq pada tuan punya gambo sori la lupa nak ambik link...




 gambo malas nak susun...korang tengok je lah ehh..memang tempat dia cantik oktapi orang memang ramai sangat-sangat mungkin aku pergi time cuti kot....


2 ulasan:

  1. bestnyer dapat bercuti!! seronok!!

    p/s: nice blog dear.. keep blogging!!

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...