Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 9 Mac 2011

Selamat Bercoti

Assalamualaikum....

waaa minggu depan dah start coti sekolah...bersusun agenda dan undangan perkahwinan..huhuuu ader yang terpaksa tolak undangan sebab dah bertindih dengan undangan lain..klu dekat2 no hal sempat je merempit tapi sorang ke hulu sorang hilir memang tak dapat laa acik nak pergi...papepon kepada kawan-kawan yang mane ahkak tak sempat pergi ke kenduri korang ahkak mintak maaf yerrr nnt datang claim adiioh desss...


cuti sekolah ni sepupu suami kawin so esok aku ngan famili dah bertolak pergi ke sekincan sebab sepupu duk sane..kitorang pergi awal sebab kebetulan adik suami pon bertunang kat umah maklong sekincan..so orang belom coti aku awal-awal dah apply coti hahahaa...best gak kan sekali sekala berjalan jauh-jauh ni...


k la semua selamat bercutii dan selamat pengantin baru pada semua yang bakal menamatkan zaman bujang tuuu..peacee

kitorang naik kete jerrrr




best yer kalau dapat bercuti kat pulau kan



p/s : bertemu lagi minggu depan k

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...