Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 9 Februari 2011

Kereta Comel

Assalamualaikum...

ohh aku nak share kan sebijik kete yang menarik perhatian aku time balik dari N9 ritu...sangat-sangat comel dan unik..sampai owner kete pon perasaan kitorang duk usha-usha kete dia heheehe..pastu aku lak bercinta nak snap gambo takut owner dia perasan kang tak pasal2 kena marah heheee tapi kete ni memang kretip laaa meh meh tengok... gambo kurang jelas sebab aku takut nak ambik depan2 aku ambik sembunyi-sembunyi jerr hehehehee

 comel kan hehehee... ceee teka tu kete ape?

time ni panjang gile kete beraturr.. semua gara-gara cuti CNY huhuuu

2 ulasan:

  1. kereta kancil je pun..hehehheheh...

    apakah peliknya kereta itu???

    BalasPadam
  2. hahahaa
    dok pelik ke?
    tayar spare ader blakang..
    pastu klu tgk depan dia tu ader lampu mcm mate alien hehehe
    mula2 tgk mcm jip je

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...