Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Isnin, 22 Februari 2010

Kesunyian Melanda

salam tajuk macam best jer, tapi nak cite pasal menda yang tak best heehe. aku sekarang dilanda penyakit kemalasan yang amat tuk menulis entry dan cite-cite terbaru. dah 2 3 kali aku buka tutup new post ni tapi idea tara mari la mau celita. nak post info2 menarik yang dalam email pon rase macam tersangat la kemalasan yer..
ni pon aku menaip terasa tunggang langgang..aihhh ape laaa

dah laaa ohhh tajuk kesunyian tu bukan nak bagitau aku yang sunyi tapi blog cumel ku ini yang sedang dilanda kesunyian tanpa entry2 terbaru dari tuan tanah yerrr... k laaa semoga anda tidak sunyi mentulis entry yer sebab daku teramat soka menjengah blog korang byeeeeee

disajikan tuk anda ngan pic yg santek ini hehee ambik dr blog ini 
byk gambo2 menarik kt sini sila la jengah klu nak lebih lg k

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...