Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 27 Mei 2014

Nur Umayrah~~4 Bulan~~

Assalamualaikum

ari ni nak cerita sikit pasal adik baby Nur Umayrah...sian kat adik kurang cerita ceriti adik kat blog ummi ni...ummi xsempat kadang2 nak catat perkembangan adik..sori yer dik

so arini adik dah 4bulan.. kita list kan ape budak 4 bulan demok2 ni dh boleh buat yerrr
  • dah kenal orang
  • ader cubaan nak meniarap tapi belom berjaya lg...caiyok2 adik
  • suka mandi dan main airrr
  • suke sengeh dan cepat mesra ngan orang..( kakak dulu masamm jer manjang)
  • dah boleh terima susu ummi dalam botol alhamdulillah sangat..sekarang ni makin banyak permintaan dr umayrah 4 botol 3oz sepanjang ummi tggal g keje
  • sangat tegap dan bambam hehehee
  • berat terkini lom cek lg
  • kenal kakak dia bila nmpak jer kakak terus sengeh dan excited lebih
  • tido malam sgt lena...happy jer ummi :)
  • dah mula menunjukkan minat ngan mainan...ape-ape yang lalu depan muka semua dia excited nak ambik masuk mulut...terutama hp ummi
  • bangun tdo terus senyum dan main sembur2 air liur..masyammm sangat
dah banyak list tu...ape lagi eh..ummi pon dah lupaa nnt kalau ummi igt ummi update lagi pasal adik k..

selfie ngan ummi...pandai betol tgk kamera yerrr

pipi pauuu




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...