Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Khamis, 3 Oktober 2013

Kegilaan Ummi #2.... Tupperware...

Assalamualaikum....

bila mood rajin menyinggah setiap hari ader entry baru huhuu

kegilaan ummi sekarang..mengumpul tupperware..terbaru dapat rembat baby set nih tuk kakak athilah dan leh sim-pan tuk adik baby jugak huhuu...ni tuk set yer harga dalam rm79 satu set pastu boleh dapat termos 350ml dgn harga istimewa..termos cantik sgt warna purple jgk tp ummi xambik satu sebab kecik dan satu lg ermmm2 sbb harga yer mahal huhuu tp klau lain kali ader lg offer tuk termos tu kompem ummi rembat..

comell kan..yg beso leh bg kakak pakai yg kecik tu simpan tuk bakal adik baby  like333


ala tomey2...berkenan sgt sbb warna purple n hijau dua2 warna peberet ummi..untung laa kakak :)
sejak ummi pregnant adik baby kakak athilah memang minum susu fm tp malam2 tetap cari ummi tuk nenen...

barang kedua yang berjaya di rembat one touch set huhu pon warna purple..homeyyy sgt...rm140 lepas diskaun

yg ni esok dpt kot...xsabooo
dan last sekali yang ummi berkenan tp terpikir2 tuk beli ...terpikir tuk beli sebab botol air dh ader cuma ummi berkenan kat beg tu kalau beli set dapat beg tu ngan harga rm15 lbh kurang....sekarang duk pujuk2 kawan tuk dapatkan beg saje ngan harga tu..hehee harap2 berhasill...


kalau korang pon berkenan cepat2 dapatkan katalog tuperware terbaru yer semua comel2 xmenahan tauu....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...