Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 1 Oktober 2013

Kakak Athilah 1y8m Adik Baby 24w

Assalamualaikum...

sian plk dengan adik baby dalam perut nih...ummi jarang2 bercerita pasal dia..asyik kuar cite kakak jer kan...

alhamdulillah arini adik baby dah 24minggu....waaa kejap jer kan separuh lagi perjalanan yang perlu ditempuh hehehee...stakat ni perkembangan adik baby baik2 aje...kira sesuai la ngan usia nyer...pastu ummi pon ok jer sepanjang mengandung kali ni..same jgk mcm kandungkan kakak dulu...xde pon rase nk makan yang bukan2...makan jer semua yang ader depan mata...

yang best yer duedate adik baby same ngan kakak athilah hehehee klu betol laa haepi yer ummi sebab senang nak igt dan senang nk sambut yer dok?? huhuuu jimat2

oh ape lagi nk cite yer...ummi buka buku pink mase usia kandungan 5 bulan hahahaa mmg kena bebel jugak la ngan nurse tp ku tahankan ajer..malass la nk g menunggu berejam-rejam kat kk nu...pastu buka buku terus scan n jantina masih samar2 kate doktor scan xcanggih sebab tu xbape jelasss huhuuu...naluri ummi kate boy tp bab persamaan makan,perangai sebijik mcm mengandungkan kakak dulu..mcm mane tuu?? ape2 jerlah janji adik baby ni sehat sempurna amin....

ohhh tak sabar ummi nk shoping barang baby...terujaa yer hahahaa byk dlm list nih kena start membeli skt2 sbb xnak terasa sgt nnt..

ni perkembangan adik baby



ni plk perkembangan kakak athilah... huhuu byk mulut ini budak hehee ikut sape laa tuuu

ok la dh panjng melalut...k byee



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...