Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Isnin, 19 Ogos 2013

Raya 08082013 / 1 Syawal 1434H

Assalamualaikumm...

selamat hari raye semuaaaa...semalam baru start keje setelah bercuti panjanggggg..syok yer cuti..lemau sangat-sangat nak datang keje semalam....tapi hari ni dah ok...

cuti panjang tapi xdela berjalan sakan pon raya macam biase jer..selebih nyer duk rumah melepak jer hehehe..lagipon raye ke 5 kami anak beranak demam huhuu sian betol...mula-mula athilah yang kena demam pastu selsema dan last skali batuk...keesokan yer ummi lak berjangkit dan last ayah lak yg berjangkit...ayah kejap jer demam sebab terus telan ubat malam tu..ummi ngan athilah lame skit sbb kami dua2 liat nk makan ubat heheee cuma ummi bg athilah ubat hemopaty jer dan tuk selsema ngan batuk bagi makan madu ngan limau atau buah2 yg kaya ngan vitamin c tu jer lah...

k lah nak share gambo raye yang xseberape nih... tahun nih raya pertama umah MIL...

ni keluarga belah MIL.. sorang xde beraya kat kg husband di kedah


ni keluarga kecik kami...semua pon masam hahahaaa.. tahun depan insyaallah ber 4
athilah ngan 2 pupu lah kot..athilah jeless ayh pegang bukhari huhuu





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...