Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Sabtu, 18 Mei 2013

bila dah seronok berjalan

Assalamualaikum...

athilah betol2 berjalan sehari sebelom PRU13..hehehee so ari mengundi tu sakan lah dia berjalan kebetulan ayah jd petugas so petang mase pengiraan undi..ummi angkot sekali athilah pegi sane..depan sekolah tu ader padang..seronok lah athilah explore padang tu...nasib lah malam tido xmeragam sebab best sgt main petang tu...

oh sebelom betol-betol berjalan athilah demam..yg ummi perasan ader 2 sebab pertama nak berjalan dan kedua sebab gg athilah naik... 2 in 1 nasib la sehari jer demam yerr xmakan ubat klinik pon just bagi dia makan ubt hemopati jer..alhamdulillah serasi ngan athilah...



hepi bukan main leh berjalan yerrrr

time ni merajok sbb dia nk h padang bola tgk abg2 duk main bola..tapi ummi malas nk layan hehee







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...