Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 16 November 2011

semua baju dah sendat

Assalamualaikum...

bila dah menginjak ke 8 bulan ni semua baju dah sendat...baju yang sebelom2 ni "gedobos" bila pakai semua dah sendat tang perut dan bont***...aku baru ader 2 helai materniti dress dan sehelai blouse...tapi aku macam tak suke sangat la pakaii tak selesa dan rase tak comel jer hehehee...

mase lepas kawin aritu aku suka beli jubah tapi kebanyakan yer jubah moden....so dari awal peknan dulu pon dah takleh pakai sebab sendat tang perut..jubah moden kan dia ader cutting sikit...so memang kena say bye2 la kat semua jubah tu.....pastu sekarang aku suka pakai abaya tapi tu la nak memborong abaya sangat mahal ok kering poket cek ni haaa...buat mase sekarang ader 2 helai abaya cuma yang tak best yer satu tu beli sebelom preggi beli saiz M skrang baju tu kalu pakai dah sendat dan macam tergantung sikit...pastu beli selai lagi saiz L...bila pakai nmpak macam pinjam baju makcik jer beso sangat...so baju saiz ape aku nak pakai ni???


haiiii cobaan betoll laaa sekarang ni asyik la duk ulang baju yang same p kerja..kalau tak kerja tak kesah pon pasal baju2 ni semua...sabooo jer laaa...nak memborong baju sendiri tapi bila pikir-pikir tak lame pon pakai kalau beli baju yang beso2 nanti dah bersalin kang kalau ter"kurus" memang dah tak usik dah baju tu semua..membazir plk...skrang ni pulak otak duk pikir nak borang barang2 baby jerrrr...ermmm terpaksa la bertahan tuk sebulan dua ni kan...dah tak lame dah ni....

hadap jer laa pakai baju yang same pon kan hihii....k la bye semua

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...