Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 12 Oktober 2011

Sukeyerrr

Assalamualaikum..

Suker nyer pagi ni..datang-datang opis macam biase cuba buka belog kesanyangan ni dan alhamdulillah belog ni dah pulih..aritu kena block sebab SPAM..oh aku ader buat entry dekat SINI kalau nak tau cite..aku malas nak cite dalam ni sekali lagi..

aritu ingatkan dah kena buat belog baru..tapi duk pikir-pikir sayang yer kalau buat blog baru sebab sayang ngan belog lame ni..macam-macam cite dah dikongsi kat sini kan...

k laa nak g makan ni baby dah mula tendang-tendang ni..lapo sangat laa tu heheee 

bye semua..

p/s : ticker kat atas tu tulis lagi seratus hari jer..wowowowwoo barang baby satu hape lom beli lagi ermm takut pulak raseyer huuu

gambar dekstop buat mase ni..comel kan baby ni

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...