Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 19 April 2011

bersiaran dari rumah

Assalamualaikum...


hai semua wah ni jarang-jarang berlaku ni..malam-malam pon online jugak..hehheee sebenar yer aku baru register maxis broadband petang tadi tu jer nak bagitau sebenarnya huuhuuu..

tapi aku ambik pakej yang paling murah jer..sebab macam tak penting sangat pon ader..tapi tapi tapi....wah banyak yer tapi......disebabkan aku bosan time-time hubby takde ni...so aku gagah kan diri jugak tuk register broadband ni.....yer laa aku kan sekarang udah duduk sendiri tak duduk bawah ketiak mak lagi huhuuuu....

oh aku ambik pakej yang bulan-bulan RM48 sajo pastu dia punya speed 1.5Gb sajoo ok la tusss aku bukan pengguna tegar sangat kan...

k la semua happy blogging yo selamat malam semuaaaa

3 ulasan:

  1. saya baru nak tukar pi maxis..nak amik yg RM48 pon..sebelom ni amik celcom bayar RM98 tapi slow macam sipot jugak..baik amik murah akalu gitu

    BalasPadam
  2. dah ada broadband lepas ni leh la jadi blogger tegar huhu

    BalasPadam
  3. eimma`s: wow ambik yg mahal pon lembab eh rugi2 sy ni baru nak berjinak2 so main bedal je mane yg murah huhuuuuu

    yatt: alaa xleh jd blogger tegar lagi laa...sbb kadang2 blank xtau nak tulis ape heheee

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...