Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Khamis, 24 Mac 2011

kejang kaki @ kaki kejang

Assalamualaikum...

korang biase kena tak kejang kaki ke kaki kejang? mane-mane lah maksud dia same jer kan..korang pernah tak tido malam pastu tetiba tersedar sebab kaki jadi sakit sangat huhuuu...

aku mengalami masalah ni sekarang ini..entah ape la punca nya... aku rase dah lebih 2 bulan aku kena menangggung kesakitan ni dan terganggu tido malam ni ku...tapi bukan setiap hari laaa dalam seminggu sekali dan kadang-kadang dalam seminggu 2 3 kali...bulan lepas aku gi mengurut ok laa lame jugak la tak kena tapi 2 3 arini aku kena lagi....ape sebab yer ekkk?? kompius aku...dulu time aku pregnant je kaki slalu kejang tapi skrang aku tak pregnant pon kejang jugak... tak cukup kalsium ke aku ni ke tak cukup zat huhuuu entoh leee


harap-harap tak berpanjangan la sakit ni..time hubby ader leh la manja-manja ngan dia kejutkan dia time kena malam-malam buta tu..time hubby takde nangis sorang la aku...korang tau ke macam mane nak atasi masalah ni? share arr aku k...babaiiiiiii


sakit ooo time kena sampai datang keje pon masih terasa sakit tu.. 2 3 ari jugak la nak ilanggg

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...