Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Khamis, 11 November 2010

Try buat scheduled entry

salam


sekarang aku tengah duk blajo care nak buat schedule entry..harap-harap menjadi laaa

arini aku half day je keje, sebab aku ader kursus esok dekat INTAN Kemaman..so petang ni kira perjalanan la

kursus esok start pukul 9.00 pagi, jadi kalu aku bertolak esok kena pegi awal laa, aku sorang jadi tak berani la nak drive sorang-sorang lagipon keadaan kesihatan aku belom mengizinkan..kalau dulu pukul 2 pagi pon aku leh balik dari besut ke umah aku tapi time tu emergency laa..

kalu entry ni kuor pada waktu yang di tetapkan makne yer sekarang aku tengah berkursus laaa
ok selamat berkursus untuk aku hehee

ohh harini juge my hubby balik...suke yerrrrr



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...