Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 10 November 2010

Gambo basi

salam


tadi duk godek-godek notebook terjumpe gamba time berkelah ritu, tapi ni cite memang lame gila laa..
tak kesah la kan aku nak jugak abadi kan kat sini huhuuu


tapi sori sangat sebab aku lupa ape name tempat ni, yang pasti tempat ni best dan sesuai untuk aktiviti keluarga

ok jom layan gambo yang tak seberapa ni k..

 baru sampai cari cop tempat dulu

 siap2 tempat nok bako ayam

tukang bako ayam terbaik

 best sgt main air..sampai mkn pon kena suap

 hubby ngan sepupu n anak buah
 senyummmmmm...

 aku, adik adik dan anak buah

 entah ape la diorang tu tengok

 sejuk..nak berenang tak pandai so duduk je laa berendam  dlm air tu

budak hyperaktif huhuuu langsung tak duk diam

ok tu saje gambo yang ader, sikit je gambo sebab semua sebuk nak berendammm


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...