Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Ahad, 19 September 2010

Reunion tak di rancang

salam

arini aku dah mula keje, datang keje pon macam tak semangat je, maklum laa masih dalam mood raye, dengan cuti panjang yer lagi datang-datang keje rase cam blurr je tak tau nak buat ape huhuuu dasar pemalas kan..

ok meh kita mula kan entry raya dengan reunion yang tak dirancang ni dulu, peristiwa berlaku pada hari rabu bersamaan 6 Syawal 1431 Hijriah (cewahh ayat penuh tu).. sebab ape aku mulakan entry 6 syawal dulu?? sebab ni je gambo yang ader aku cilok dr Fb kawan aku ni hehee gambo raye aku semua kat umah buat pekasam..

ari selasa malam rabu aku dapat mesej dari sorang kawan aku ni, ajak g umah kawan aku nik, sebab dia kate kat sane ramai kawan2 dari sekolah rendah yang nak join, mesej tu sampai kul 12 lebih kalau tak silap so aku abaikan je laa ngantuk kan, pastu pagi tu baru aku mntk izin hubby dan yang best yer hubby ok je tapi dia tak join la sebab segan kate yerr.

jadi pagi tu bergerak la aku ke umah kawan aku ni, aku sampai sedang2 la tak awl dan tak lewat sangat, so meh kita layan gambo k, hampir 16 tahun kitorang tak jumpe tauuu muka semua dah matang dah takde hingus meleleh2 heheheee

 nih tengah tekun dengar mat chah bercrite pasal sains metafizik yerr
dengar boleh tapi jgn percaye sgt k

sian tongkat2 dayu lagi tuu
bila kira2 ni mat chah kate umor aku 40 ke atas byk harta hehehe amin

nak makan mee pon sempat lg posing mee ni memang terbaik laa
tq nik ( nik ni pon blogger tauu)

ni sesi nak tambah ke ape ni hehee

pas makan minum kopi kesihatan lok sponser by mat chah tokey besoo ni

last kita ambik gambo kenangan si gadis ayu

irfan bosan dos tuu

jejaka idaman malaya hehee

kami yang hadirr oh ader yang single lagi tauu
cepat2 cop k

kami lagi
dari kiri belakang: nik, gee,da,ja & me
dari kiri depan : mamat, mat chah, padil,matli, irfan si budak kecik @ nasir

tak ramai yang hadir tapi dah cukup gamat ngan crite2 zaman hingusan dulu bestt... tahun depan insyaallah kalu dipanjang kan umor kite semua kita buat secara besar-besarab k kita jemput skali cikgu2 yang mengajar kite dulu..papepon sonok sangat jumpe kalian semuaaa

2 ulasan:

  1. suka lah tengok gambar2 ni......rasa terusik kenangan childhood kita semua.....ape pon..yang penting NO.6 best

    BalasPadam
  2. hehehe doh yer laa kan
    xsangka lame xjumpe tetiba leh jumpe
    dan masing2 langsung dok kekok
    mcm doh biase je kan
    dok sabo nok tggu plan thn depan harap2 jadi la

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...