Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Khamis, 26 Ogos 2010

Lagu Raya

salam dah 16 hari kita berpuasa best jek kejap je masa berlalukan... pejam celik pejam celik dah masuk 16 Ramadan

oh ya klu korang perasan semalam kalau bukak radio dah mula berkumandang lagu-lagu raya, sangat syokk tengah-tengah drive nak g opis dengar lagu raya waaaa tetiba jadik tak sabo nak beraya hikk...

semalam bukak radio hot fm diorang tanya pasal berapa kerap nak pasangkan lagu raya awal-awal macam ni...macam-macam pemanggil yang call dan macam2 yang diorang mintak hiihii senyum kambing aku dalam kete time drive tu..bagi aku laaa,skrang dah memang terasa sangat mood raya yer so pasang sejam 2 lagu ok laa kan..korang lak macam mane? same tak macam aku ni? kang klu pasang kerap sangat takut malas nak gi keje pulok hehheee

ok aku nak kongsikan video lagu Tok Ti ni..layannnn sangat ngan lagu ni sedihhh bila teringat tahun ni tahun kedua beraya tanpa arwah ayah huhuuuu

air mata syawall..jomm karok same2 k

2 ulasan:

  1. salam..jejalan sini jap
    saya paling suka lagu P Ramlee. lagu tuh memang evergreen sangat..terbaikkk.
    Lagu2 raya moden x best langsung.x ada jiwa

    BalasPadam
  2. salam mekasih sbb dtg melawat hehee
    ooooo yerke
    atas pendapat masing2kan
    tp lagu2 lame semua feberet sy jugak

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...