Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Isnin, 11 November 2013

Bila ke BZian dan Kemalasan Bergabung Meletup...

Assalamualaikum....

lame menghilang lepas cuti depavali ngan awal muharam yang panjang...syok betol leh golek2 kat rumah ngan anak sambil makan dan tidur jer sepanjang hari huuuuu

sian blog terabai dan diabaikan....tak de cerita yang best pon melainkan makan tidur makan dan tidur..aktiviti yang paling di gemari mak2 yong...ummi rase lah hehee

ok pregnant kali ni merasa minum air gula yang euwwww langsung xbest dan kemanisan terlampau sampai ummi pening lepas minum..tp alhamdulillah xtermuntah depan nurse tu kalau tak merasa la minum sekali lagi...result??? ermm belom tau lagi...ummi harap sgt xde kencing manis...doakan yer...

perkembangan ummi ngan baby ok semua normal dan memberangsangkan..lebih2 lagi perkembangan ummi lah kembang sekembang yer huhuuu..

k la malas dh nk melalut2...jomm lah akhirkan entry ni ngan muka kakak athilah yang semakin panjang akal dan semkin menguji kesabaran ummi heee



ni jer gamba yang ader...baru perasan yang dh lame xambik gambo kakak huhuuu...




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...