Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 19 Mac 2013

Penantian selama 12 Tahun

Assalamualaikum...

Alhamdulillah sujud syukur pada Allah yang maha Esa...

entry ni bukan nak untuk menunjuk-nunjuk...jauh sekali tuk bermegah..tapi diharapka entry ni akan jadi motivasi kepada rakan-rakan lain yang sedang ber TTC...

sebelom ni aku pernah cite yang aku ader akak yng masih menanti zuriat...berkat kesabaran, usaha dan tawakkal yang tak pernah jemu..akhirnya Allah dan makbulkan permintaan beliau sekeluarga... akak aku disahkan pregnant setelah 12 thn menanti dan 2 kali keguguran sebelom ni

sekarang usia kandungan dah 4 bln lebih dan dah dapat rase gerakan2 si kecil didalam...syukur ya Allah... aku harap same-same lah kita ber doa semoga akak aku dan baby kecik selamat dan di lindungi sehingga lah melahirkan nnt...

pada kawan2 TTC jgn putus ase ok... Allah dh janjikan yang terbaik untuk kita..cuma cepat dan lambat jerrr... teruskan usaha anda..caiyookkk3

waaa lepass ni kena paggil kakak athilah lah...xsabo nok bau baby lg...winduuuuuu




5 ulasan:

  1. Alhamdulillah semoga bby n dia selamat.. :)

    BalasPadam
  2. Tu rezki masing2 kan... sy ada kawan macam tu gak. 12 tahun baru dapat anak. tp nak jd cerita bila anak pertama umur 8 bulan, lekat plak n ngndong anak no 2 wlupun yg pertama c-ser... dia x sangka mcm tu allah nk bg dia rezki.... sama-sama doa yg baik...

    BalasPadam
  3. ros : tq
    amani : tq... ermm yg pentg kena sabar dan usaha jgn cepat putus asa kan...

    BalasPadam
  4. alhamdulillah.. syoknye.. happy 4 them.. kirimkan salam saye untuk akak sufiza.. jage diri baik2..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...