Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 12 September 2012

~~WW~~ Bunga Dari Hati

Assalamualaikum...


 First time cuba membuat sesuatu yang berseni heheee..sebelom nih mmg xminat sangat pon tapi bila tengok kat blog2 mcm cun jerr terus rase nak buat dan ni lah hasil  yerr..bunga lagi beso dr muka Athilah hehee

senyum kemewek heheee

nangis kena usik ngan sepupu dia

senyum balikkk




4 ulasan:

  1. cantik..guna felt kan nih sis?kalo nak lagi cantik n x nampak keras...guna felt yg berbulu tu sis...hihi...

    BalasPadam
  2. mekasih..oh yer ke? ni 1st time buat so jenis2 felt pon lom kenal lg main buat jer nih...nnt nak try servey2 lg hehee

    BalasPadam
  3. yg sis guna nih jenis polyester kot...selalu kalo org jual online dorang akan jual jenis yg nih...banyak kedai brg2 jahitan yg saya da pi kat sabah nih jenis jual yg lembut n berbulu sikit...kalo guna yg nih x nampak keras dan statik sgt...hihi...sis le tgk kat http://aziefirdaus83.blogspot.com/2012/04/kain-felt-bukan-flet-la-p.html...yg kat http://aziefirdaus83.blogspot.com/2012/05/kelip-rambut-felt.html yang tu syaa guna yg mcm sis guna tu...x banyak beza pun sbnrnya sis...yg mcm sis guna tu sng nak potong tapi yg berbulu sikit tu pun x susah mana pun nak gunting..nanti sis try ekk..mesti sis akan dpt tgk perbezaannya...sharing is caring...jgn mrh ye sis..na mo la sis fikir cm saya nak tunjuk pandai pulak...huhu

    BalasPadam
  4. ok tq...info menarik tuh..baru nak berjinak2 nih..byk kena blajo lagi...heheee

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...