Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Ahad, 8 Julai 2012

5 Bulan 2 Minggu

Assalamualaikum....

Athilah dah nak masuk 6 bulan...dan dengan rasminya ummi dah suap athilah puree keledek ari jumaat lepas..huhuu...

suka betol athilah dapat makan...kalau lambat sikit suap kaki tangan meronta-ronta...al maklum laa dah lame athilah teringin nak makan ummi jer bertangguh-tangguh..hajat hati nak tunggu 6 bulan tapi tengok athilah dah nak makan sangat ummi suap jer la heheee...

mane gambo??? tak de sori la tak sempat nak capai hp pon..excited sangat menyuap anak dara...athilah pandai sangat makan hehehe same macam 1st time breastfeed athilah dolu2 sua aje terus isap ngan jaye yerr..kenanga betoll

lain kali nak ambik gambo athilah makan..ummi nak abadi kan kat sini...

ok laa bye...entry pendek sebab dah lame x berupdate blog ni huhuuu

ni jadual makan dapat dari ika..tq yerr

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...