Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Ahad, 18 Disember 2011

Salam Ahad

Assalamualaikum...

Bosan yer harini....dari malam tadi membawa ke petang asyik duk hujan tapi kejap-kejap je la kejap-kejap lebat kejap-kejap rintik-rintik ...kalau la leh duk dalam selimut syokkk yer huhuuu...tu la sekarang musim cuti sekolah...sunyi sepi jer datang keje..mood nak kerja pon dah kelaut dah...dengan bercuti panjang yer minggu lepas huhuuu..

masih lom berkesempatan nak update cite kenduri minggu lepas..gambo-gambo semua duk dalam laptop..hubby ader kat umah so laptop dia yang pegang laaa tunggu hubby g keje dulu baru leh bawak laptop datang opis...jadi cite kenduri aritu postpone dulu la yerr...Alhamdulillah kenduri aritu berjalan lancar..hujan pon kejap-kejap jer..cuaca jo'oong je orang ganu kate heheee...

ok laaa dah tak tau nak celoteh ape...bosan jer bukak blog sebab kurang update dari kawan-kawan maklum laa cuti kan..kami-kami kat pantai timur ni jer yang keje ari ahad.. bye semua...


p/s : minggu ni dah masuk 35w huhuuu terasa sgt baby duk menekan-nekan kat bawah tu..tidor pon asyik terganggu jer..kejap2 nak syi syi la pastu bangun lg sebab perut mengeras laa..sakit belakang laa huhuu....papepon saboo jer laa tak lame dah ummi nak jumpe baby......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...