Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 23 November 2011

checkup lagi dan lagi......8 bulan

Assalamualaikum....

isnin lepas kena p KK lagi sekarang kena p KK 2 minggu sekali dah...alhamdulillah checkup isnin aritu semua ok tangging kat buku merah pon dah dituko semula memandangkan HB aku dah ok balik..alhamdulillah harap2 kekal laaa sampai melahirkan tak larat dah nak ulang alik spital ambik darah...sikit update pasal chekup rituu

berat : 66kg ( naik 1.5kg)
urine : ok
HB : 11.2
pastu kena cucuk tuk 2nd dos kancing gigi...malam mcam biase tak leh tido sebab lenguh huhuu

ok kira semua ok laaa...dan yang best yer jumpe doktor dan leh tengok baby..alhamdulillah baby sehat dan membesar ikut duedate dia..kepala pon dah duk bawah..(patut la ummi asyik nak shishi jer kan)..doktor ader tanya nak tau gender baby tak?..aku cakap kalu nampak memang la nak tau kan hihiii...so doktor bagitau kemungkinan baby ............... ok sori rahsia dulu eh sebab baru 1st time nampak so jangan berharap sangat..doktor pon bagitau kalau baby lahir nanti kuor lain jangan salah kan dia heheee..ok xpe semua ketentuan Allah kan...yang penting baby sehat dan selamat...tapi ummi memang senyum jer laa sepanjang hari heheee...

ok la tu jer la cite pasal checkup aritu...papepon ummi doakan baby ngan ummi dua2 pon selamat dan dipermudahkan urusan semuanya nanti...aminnn


2 ulasan:

  1. dok lagi...boboy ke gegirl pon xkompem lg..so tggu kuor dulu baru leh cari hehhee

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...