Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Khamis, 7 April 2011

Baby baru

Assalamualaikum....


tadi bukan main cakap malas nak tulis entry kan...
tetiba kuor lagi satu entry petang ni hehehehee
berita gembira mesti cepat-cepat sharekn kan??

oh sungguh gumbira tadi bila akak ipar call
sebab nak mintak tolong aku belikan ikang panggang..
maklum le hospital dia bagi makan ayam so akak aku tak berani le nak makan
so lepas dia call aku laju-laju kuar dan cari ikang panggang..
bila sampai tak leh masuk lak sebab belom waktu melawat hehee
tu laa eksaited sangat kan..huhuuu menunggu la 20 mnt baru leh masuk..
nasib akak aku duk tepi tingkap so leh la hulur kan ikan tu dulu
maklum le dari malam tadi tak makan..lapo kate nyer....


ok meh perkenalkan ahli baru dalam keluarga kami...


time ni dia nak susu..tp mok sue sebok nok ambik gambo hehehee
nama : lom kompemkan lg
tarikh lahir : 7 April 2011( nape xtunggu 12hb huuuu)
jam : 2.30 pagi
berat : 2.8++ kot lupeee
jantina : perempuan

tahniah kak na dan abg mad..sungguh comel baby ini huhuuu tak sabo nok balik gomol2

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...