Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 12 April 2011

29 tahun nan indah....

Assalamualaikum..

hari nie selasa, 12 April 2011..heheeheee macam laa orang lain tak tau kan..
tapi arini special siket bagi aku..sebab tarikh ni 29 tahun yng lalu aku keluar melihat dunia...
waaaaa tak sangka dah 29 tahun umur aku tahun ni..masih rase macam kanak-kanak riang..
kalu ader yang bertanya pasal umo mesti aku bagitau 25 thn hahaa maklumlaa
malu nak ngaku dah tua kuikuikuii..xpela kan yang penting hati tetap muda..
k laa SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN UNTUK DIRI SENDIRI
semoga tahun ini lebih banyak kecerian dan kegembiraan..dan yang paling penting
sentiasa berada dalam lindungan dan limpahan rahmat dari Nya..
semalam aku saje je off kan besday aku kat facebook..saje nak tengok ader tak sape-sape
yang igt besday aku ni  heheee..nanti kalu ader yang tak ingat aku lak sedih sensorang huhuuu
sabo je laaa

p/s : nak masuk kan gambo kek tuk diri sendiri pon xleh ...tenet sangat la lembab rini


7 ulasan:

  1. happy besday may Allah blessu and ur family

    BalasPadam
  2. happy bday~ same umo ngan husband i.

    BalasPadam
  3. happy birthday.... wa, nk mkn kek sikit... nk..nk..

    BalasPadam
  4. happy birthday..smoga sihat dan happy2 selalu :)

    nak kek cikit...!

    BalasPadam
  5. Happy bufday yer yunk..moga apa dihajati akan jadi kenyataan.
    Thn dpn leh join kiterang2 yg da masuk 3series ni yeww.. tehehehhe :D

    BalasPadam
  6. selamat ulangtahun kelahiran kaklong!

    moga ceria2 selalu n bhgia bersama org2 tersyg :)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...