Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 28 Disember 2010

Pyjamas dari Cyrus Baby Shop

salam

semalam aku terima parcel dari CPM Miera ni.. aku ader order pyjamas dari CyrusBabyShop. comel ok baju yer..aku beli khas untuk ankbuah aku sempena birthday dia yang ke 2..23 dis ritu..

tapi di sebabkan aku lambat order jadi barang pon sampailambat laa..silap aku tapi xpe sebab pyjamas yang aku beli ni memang puah ati laa dan muat elok je ke badan ankbuah aku..

tak nak la cite banyak-banyak moh layan gambo yerr..balik keje terus aku pakaikan kat dak ni hehee so sweet..  SELAMAT HARI LAHIR KE 2 AHMAD ZUL FIRDAUS.. ummi sayang sangat ngan Epi..besar nanti jadi insan berguna yer..

comel kan..acik pakai baju saiz 5y dan epi saiz 3y
tapi acik baru 3 tahun..sebenar yer time beli baju ni igt nak bagi kat sorang lagi ank buah tapi time pakaikan baju ni kat epi acik datang umah..terus pakaikan kat acik kira rezki acik la ni hehehe 
nanti mok sue beli lain tuk anakbuah sorang lagi tu yerr


gambo kureng skt kan sebab pakai hp je..ader ambik guna kamera tp tak bawak datang opis lak
comelkan diorang ni posing siap pelok2 lagi..

 ni acik aka khadijah hehee

awat masam sangat ni acik..pakai baju baru pon xnak senyum ke hehe

gambo epi sorang takde sebab budak tu mane leh duk diam lame-lame..kebetulan pulak abah dia balik so petang-petang kan time dia berjalan-jalan..dengar je moto abah dia balik terus pecut kuar umah nak g jalan2..
haii laa anak hehee...

kalu korang berkenan ngan baju-baju ni korang jengah la blog CPM tu yer link ader kat atas tu..selamat bershopping uolsss

4 ulasan:

  1. lama dok tgk epi beso jalo doh horr

    BalasPadam
  2. hoo laa..2 thn doss pndai gaye doh lening..
    rambut pandai wat cacak diri dos heheee

    BalasPadam
  3. a,ah
    comel je diorang pakai..
    elok je muat baju tu..
    tp yg 5y tu baju nmpk besar skt la kan..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...