Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 28 Disember 2010

alahai 28122010 sudah....

salam
kejap yer rase..tinggal bape ari je lagi nak melangkah ke tahun 2011..dan bakal melangkah setahun lagi ke alam dewasa..cepat yerrr..macam tak sanggup dah nak sebut umur huhuuuu..banyak lagi impian yang belom tercapai tapi harapan tetap tinggi, insyaallah perancangan Allah adelah terbaik..aku pegang kate-kate tu dan aku akan usaha kan sehingga tercapai semua hajat hati ini..Insyaallah..

oh semalam begitu terhibur tengok cite 3 idiots, dah lame sebenar yer tak layan hindustan ni rase yer paling-paling aku layan hindustan time kemasyuran shah rukh khan ngan kajol dulu kot..dan semalam untuk sekian lame yer aku layan balik movie hindustan ni dan cite 3 idiots ni adelah terbaik...best sangat-sangat, nilai persahabatan yang di terapkan dalam citer ni memang tinggi dan suci, tak tau la sekarang ni ader lagi ke tidak persahabatan yang mcm dalam citer ni.. terharu je aku layan cite ni.. tapi aku rase dalam terharu tu aku lagi banyak gelak kot..kelakar nak mampus ok..

pada sape-sape yang tengah serabut tu memang aku syor sangat-sangat cite ni BESTTT... movie ni dah lame cuma aku je baru tengok biase laa ketinggalan zaman sikit..sekarang ni astro buka saluran baru sehingga 2 jan 2011 ni so ader lagi mase nak layan movie2 best kat saluran fiesta ni k

so selamat menonton lah yerr hihiiii klu korang dah tengok diam2 dah laaa jangan kutuk aku sebab ketinggalan zaman lak yerr sedih acik nanti huhuu


oh nak saji kan gambo tonggak utama cite ni...



2 ulasan:

  1. dah tengok??
    kaklong tak tgok g....
    pdhl lame doh cite ni ade lam lappy...
    huu....

    mcm enjoy je ye tgok cite nih..^^,

    BalasPadam
  2. tengok dos malam td
    best sgt..kalo tgh tensen2 studi
    molek sgt la layan cite nii
    ooo ader lam lappy ehh
    nok copy ahh wat simpanan hehee

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...