Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Selasa, 17 Ogos 2010

Menu untuk aku yang tak lalu makan nasik

salam

semalam aku ader canang kat cini pasal aku xlalu nok makan nasik kn
so aku goreng potato je tuk berbuka..
tu pon mase blogwalking aku nampak kak nur buat menda ni
aku ape lg tiru je laaa 
tq kak mmg best lebih kurang yg kfc punye je rase yer hehehee

klu korang pon jenis yang tak lalu je nak makan nasik time buka try je buat ape2 yang simple macam ni..bagi aku kenyang je leh terawikh macam biase

so kalau korang nak tau macam mane nak buat menda alah ni (sori aku xtau nak tulis name ape) korang jengok blog kak nur ni k macam-macam ade

sori la presentation kureng menarik nak cepat sbb dah nak azam time ni lgpon aku guna mayonis dlm peket so susah nak bg cantik hentam je la asal cedapp kan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...