Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 25 Ogos 2010

dah dapat makan ketupat sotong yum yummm

salam Ramadan ke 15
alhamdulilah semalam aku duk buat entry pasal makanan yang aku nak sangat makan kan.. so semalam tertunailah hasrat dihati (ayat poyo). pagi sebelom g keje dah ngadu-ngadu kat mak(anak manja mak) nak sangat makan ketupat sotong, pastu mak cakap malas sebab lame dah dia tak buat takut bulan-bulan pose ni tak menjadi, maklum laa lame tak mengasah skil hikk.

pastu aku tak puas hati ngadu-ngadu lagi cakap nak jugak makan,pastu aku cakap mak ambik sotong, siap-siap kan beras pulut aku balik keje aku buat tapi mak ajor laa sebab aku mane reti masak aku reti makan je heheee

balik keje memang semangat la nak masuk dapor tuk buat ketupat sotong idaman, alih-alih sampai je kat depan pintu deria bau aku sudah menghidu sesuatu wahhh ader taman dalam ati sebab tak payah masak hehehee, terus tuju ke dapur bukak tudung saje tadaaaaa dah siap ketupat sotong idaman hati best besttt sayang mak banyak-banyak hehehee

aku pon saje la g kat bilik mak aku tanya nape mak buat sebab aku janji aku nak blajo buat korang tau ape mak aku cakap" kalu harap ke deme dok makang laa semua orang, cakap buleh laa" dlm bahasa ganu sambil cebik-cebik bibir kat aku huhuuuu nampak sangat sebelum ni aku ni malas bab-bab masak kan hahahaha pecah lobang

so ni la dia ketupat sotong my mum cayang buat besttttttt sampai tak tau nak cakap ape, sebab aku dah lame tak makan sebab aku ni resdung yer kuat kalau makan seafood merasa la muka aku ni berjerawat batuuuuu adussss

 kualiti gambo sedikit mengecewakan hp cap ayam tapii rase dia melatopsss

pastu aku juge buat nasik ayam semalam 1st time buat dan tak leh nak rase-rase so rase yer?? tawar hahahhaaa lepas buka terus tambah balik pape yang patut dalam sup baru la menjadi ..gambo nan ado la nasik ayam ni sebab aku masak dah last minit aku tak sempat hidang pon lagi azan dah berkumandang..so terus buka pose laa takde makna yer nak bergamba bagai...

arini nak makan ape pulak ekkkk????hihiiiii

2 ulasan:

  1. aloh lah sedk nye...tahaun lepas bulan pose ambe ade gok buat sekali gemok gedempol jadi sutun sbb telebih pulut

    BalasPadam
  2. hahahaa tahun ni wat la plk mek
    best ni puah atii

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...