Alhamdulillah..Permata Hati Ummi & Ayah

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Rabu, 18 November 2009

waduhh sangat malas mau mengupdate blog..rase cam xde pape yang menarik nak cite, tapi bila tengok bloh mcm suram jek rase kesian pulak..tu la menggatal sangat nak buat blog pastu tak tau nak tulis ape kan..

ermm minggu lepas ada pc fair kat cini memang best sebab berjaya pujuk my hubby tuk beli lappy wahhhh suka ok..sebab dah lame plan nak beli tapi ada kes yang buat my hubby tak jadi beli...

kami pilih jenis dell kaler ijauu sgt le cantik tp lupa la nk snap pic nnt ada mase aku tunjuk2 pic tu k, tak pon nnt aku cari kat web dell mesti ade huhuu

best suka suka

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...